Retail Display-verlichting is een van de meest cruciale aspecten om klanten naar een winkel te lokken en ervoor te zorgen dat de producten en merkelementen goed worden belicht. Dit heeft een positieve invloed op de beleving van de klant. Hoe langer een klant in een winkel blijft, hoe groter de emotionele band, wat resulteert in een verhoogde kans om te communiceren en te verkopen.

Lichtgevende oppervlakte
Met het REARCO LED lightpanel kunt u een gelijkmatige verlichting over een volledig oppervlak creëren. Creëer de juiste sfeer door oppervlakken zoals vloeren, wanden en plafonds met een REARCO LED lightpanel achtergrondverlichting uit te rusten.

Producten uitlichten

Het presenteren van stoffen, sieraden, kleding, schoenen vereist verlichting die een nauwkeurige kleurrepresentatie biedt. Met behulp van een REARCO LED Lightpanel is het mogelijk om de lichtbron te verbergen en ervoor te zorgen dat uw producten opvallen.

Accentverlichting

Omdat accentverlichting benadrukt wat belangrijk is, werkt het perfect als een manier om de aandacht te vestigen op elementen in een winkelruimte. Decoratieve accentverlichting creëert een uitnodigende, gunstigere omgeving voor het winkelend publiek.

 

Graag meer informatie?

 

een bezoekeen projecteen brochure

Delen op social media