Decoratieve verlichting is meer dan een secundaire functie van architectuur. Tegenwoordig is decoratieve -en accentverlichting een verlengstuk en een onderdeel van het totale ontwerp geworden, wat heeft geleid tot architecten die de verlichting van een ruimte ontwerpen om structureel ontwerp te benadrukken en emotie over te brengen.

REARCO LED Panel

Ideaal voor het verlichten van oppervlakken zoals muren, vloeren of plafonds, zorgt het REARCO voor het visueel uniform verlichten van volledige oppervlakken.

Accentverlichting
De perfecte manier om bepaalde elementen in fysieke ruimtes te benadrukken. Zorgt voor een visuele scheiding en creëert sfeer

Cove verlichting
Contourverlichting biedt ontwerpers de creatieve vrijheid waarnaar ze op zoek zijn, terwijl ze toch een zeer efficiënte oplossing creëren.

Muurverlichting
Met onze producten kan u architecturale kenmerken en kunstwerken accentueren.

Decoratieve verlichting
Decoratieve verlichting is meer dan een secundaire functie van architectuur. Tegenwoordig is decoratieve en accentverlichting een verlengstuk en een onderdeel van het totale ontwerp geworden, wat heeft geleid tot architecten die de verlichting van een ruimte ontwerpen om een structureel ontwerp te benadrukken en emotie over te brengen.

 

Graag meer informatie?

 

een bezoekeen projecteen brochure

 

Delen op social media