Als er veel communicatie is, is het van het grootste belang dat uw communicatie opvalt - u kunt niet het risico lopen op te gaan in de massa. Communicatie met achtergrondverlichting zien er niet alleen geweldig uit, ze is een weerspiegeling is van uw merk. Het is bijgevolg enorm belangrijk om de meest professioneel ogende communicatie te kiezen.

REARCO Textiel LED Frames
De nieuwste trend voor het communiceren instore zijn grote, krachtige afbeeldingen die de aandacht van een klant trekken. REARCO LED Frames zijn perfect geschikt voor maximale visuele impact op iedere locatie.

REARCO Kwaliteit
De REARCO LED Frames leveren de hoogste helderheid die vandaag beschikbaar is op de markt en zijn voorzien van gepatenteerde, innovatieve technologie.

REARCO LED klikframes
Ontwikkeld voor het snel vervangen van communicatie. Of ze nu aan de muur zijn bevestigd, aan het plafond zijn opgehangen of op de verkoopvloer zijn geplaatst, klikframes zijn een van de meest veelzijdige en betaalbare verlichtingsopties die beschikbaar zijn voor foto's, posters of signalisatie.

REARCO LED frames vallen op
Verander gewone grafische afbeeldingen in prachtige, opvallende verlichte displays!

 

Graag meer informatie?

 

een bezoekeen projecteen brochure

Delen op social media