Zijn er standaard afmetingen?
Neen, alle REARCO producten worden op maat gemaakt.

Zijn er verschillende versies?
Ja. REARCO LedPanels bestaan in een basisuitvoering en in een uitvoering met een aluminium montageprofiel, beiden leverbaar in wit en RGB.

Wat kosten REARCO LedPanels?
Wij hebben geen prijzen per m2. Alles hangt af van de complexiteit, dikte, lichtsterkte, aantallen, enz. Wij bezorgen u graag een offerte op basis van een tekening of schets.

Kunnen REARCO LedPanels ook buiten gebruikt worden?
Onder bepaalde omstandigheden kunnen REARCO LedPanels ook buiten gebruikt worden. Contacteer ons hiervoor.

Welke kleuren zijn leverbaar?
Wit (2700 tot 6500°K) en RGB

Zijn er beperkingen waar ik rekening moet mee houden?
Ja. REARCO LedPanel LUX heeft een maximum afmeting van 2000x3000mm en is leverbaar in diktes van 5 tot 20mm.

Hoe kan ik bestellen?
U stuurt ons uw bedrijfsgegevens, het gewenste type van REARCO LedPanel, de afmeting, aantallen en een omschrijving van de toepassing. Wij sturen u binnen de 48 uur een offerte.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
Aangezien wij steeds maatwerk verzorgen vragen wij steeds een aanbetaling alvorens wij de productie van uw REARCO LedPanel opstarten. Het percentage van de aanbetaling hangt af van de grootte van het orderbedrag. Het saldo dient, behoudens uitzondering, steeds betaald te worden bij levering. Betalingen kunnen geschieden via creditcard, western union of overschrijving.

Hoe worden REARCO LedPanels geleverd?
Over het algemeen staat de klant in voor het afhalen van de goederen op ons adres. Indien u de goederen op uw adres geleverd wil krijgen kunnen wij u hiervoor een offerte opmaken.

Wat zijn setup kosten?
Aangezien alle REARCO LedPanels op maat gemaakt worden dienen wij steeds onze machines in te stellen (stelkost). deze stelkost is hetzelfde voor 1 stuk als voor 100 stuks (met dezelfde afmeting). De stelkost kan op 1 stuk tegenvallen terwijl deze op 10 stuks zo goed als niet doorweegt.

Wat zijn de levertermijnen?
Prototypes zijn normaal leverbaar binnen de 2 weken, kleine reeksen binnen de 3 a 4 weken en grote reeksen tussen de 8 a 10 weken.

Hoe kan ik REARCO LedPanels installeren?
Onze klanten staan zelf in voor de montage/installatie van de REARCO LedPanels. Wij geven vanzelfsprekend wel de nodige ondersteuning. Populaire voorbeelden zijn montage in alu- of houten kaders of door middel van U- of L-profielen.

Hoe kan ik de afdeling verkoop contacteren?
U kunt onze verkoop telefonisch contacteren van dinsdag (09.00 - 12 en van 13.00 - 16.30) tot vrijdag (09.00 - 12 en van 13.00 - 15.00)

Kan ik waterdichte LED panelen kopen?
Ja, deze zijn leverbaar tot IP67

Ik heb een andere vraag.

een bezoekeen projecteen brochure

Delen op social media