Vanwaar de naam REARCO?

REARCO is een samenstelling van telkens de eerste 2 letters van onze doelgroepen, namelijk REtail, ARchitectuur en COmmunicatie.

Wat is REARCO?

REARCO is een ontwerpbureau, gespecialiseerd in verlichting en met een specifieke focus op het ontwikkelen van minuscule, innovatieve en budgetvriendelijke verlichtingsproducten op basis van led technologie.

Wat is de missie van REARCO?

Onze missie is licht/verlichting brengen op plaatsen waar dat vroeger technisch of budgettair onmogelijk was. Wij bewerkstelligen dit door het ontwerpen van minimalistische budgetvriendelijke lichtbronnen met maximaal rendement die op iedere plaats en voor iedere toepassing inzetbaar zijn.

Wat is speciaal aan de filosofie van REARCO?

Wij beginnen waar anderen stoppen. Waar de meeste boxmovers u antwoorden "dat hebben wij niet in het gamma" is onze repliek "Tegen wanneer zou u dit geleverd willen zien en aan welke budgettaire en technische eisen moet dit product voldoen?". Uw behoefte staat bij ons centraal.

Hoe kan REARCO dergelijke scherpe prijzen aanbieden?

Zoals iedere efficiƫnte onderneming beperken wij ons tot dat waar wij goed in zijn. Wij ontwerpen en ontwikkelen. De productie wordt uitbesteed aan een kwalitatief netwerk van partners in Europa en Aziƫ die reeds hun sporen verdiend hebben in de verlichtingsindustrie. Wie ons ontwerp uiteindelijk produceert hangt af van de technische complexiteit en de budgettaire restricties. Hoe dan ook, wij leveren steeds een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de strengste normen en eisen.

De REARCO-werkwijze

Tijdens een intakegesprek bepalen wij of wij u al dan niet een oplossing kunnen aanreiken op basis van een reeds ontwikkeld product. Daarna gaan wij uw technische en budgettaire noden ontleden. In geval van een positieve uitkomst leveren wij u binnen de week een offerte af op basis van de afgesproken criteria. Bij aanvaarding van onze offerte sturen wij u een orderbevestiging toe op dewelke het product/project gedetailleerd staat vermeld. Na ontvangst van de aanbetaling nemen wij uw order in behandeling en begint de gecommuniceerde levertermijn te lopen. Voor verdere details verwijzen wij u graag door naar onze verkoopsvoorwaarden.

Wie/wat is een typische REARCO-klant?

Het merendeel van onze klanten situeren zich in retail, architectuur en communicatie. Dit zijn onder andere architecten, standenbouwers, meubelfabrikanten, communicatiebedrijven, interieurvormgevers, merken, projectontwikkelaars, scenografen, productontwikkelaars, mediabedrijven, ...

Is er een REARCO-showroom?

Aangezien alle afgewerkte toepassingen door onze klanten geproduceerd worden beschikken wij niet over een showroom. In het kader van een project komen wij graag bij u langs met samples van de door ons ontwikkelde verlichtingsproducten die als basis dienden voor tal van verlichtingsprojecten.

Wat met de garantie?

Afhankelijk van het product en de toepassing geven wij tot 5 jaar garantie op de door ons geleverde items. De garantietermijn wordt steeds per product/project medegedeeld/afgesproken. De garantie is steeds van het carry-in principe.

Hoe geschieden de leveringen?

De leveringen gebeuren steeds vanuit de magazijnen van de fabrikant. Op deze manier kunnen wij de beste prijzen en de kortste levertermijnen garanderen. Levertermijnen worden steeds per project/product gecommuniceerd.

Waarom kiezen voor REARCO?

REARCO zet sterk in op kwaliteitsbewaking en innovatie. Zo beschikken we over een laboratorium waar een team van specialisten constant nieuwe versies ontwikkelt en de productiekwaliteit van nabij opvolgt. In samenspraak met de klant maken we ook LED producten op maat. De design afdeling van REARCO heeft de expertise in huis om alle mogelijke producten te ontwikkelen. Dankzij onze uitstekende kennis van CAD designsoftware kunnen we op korte termijn de meest optimale oplossingen leveren.

REARCO-verkoopsvoorwaarden?

Klik hier

Meer informatie?

een bezoekeen projecteen brochure

Delen op social media